Deze onafhankelijke website is opgezet door Bert Stelder (huisarts), Mia Hendriks (praktijkmanager / verpleegkundige), Monique Hinfelaar (psycholoog / zorgmanager) en Marc Hinfelaar (communicatieadviseur). Deze initiatiefnemers kennen de zorg, de farmaceutische industrie en gezondheidsvoorlichting van binnenuit. Ze hebben deze website geheel op eigen initiatief ontwikkeld, zonder enige betrokkenheid of bemoeienis van welke betrokken partij dan ook.

“Vanuit onze professie zijn we eind 2020 begonnen informatie te verzamelen over de verschillende vaccins. Er is veel te vinden, maar de informatie is soms verouderd, gekleurd of ingewikkeld. Vergelijkbare gegevens staan bovendien meestal niet in één handig overzicht bij elkaar. Dat hebben we op ons genomen.
Pas als een vaccin officieel is toegelaten in Nederland, zetten we hem erbij. Zonder waardeoordeel of advies, gewoon de onafhankelijke, objectieve informatie op basis van de primaire bronnen zoals EMA en CBG. Dat kan van pas komen voor iedereen die ze wil vergelijken.
Vandaar deze website.”

Team Coronavaccinvergelijker.nl


TERUG